Регіони розташування

Переглянути всі

Статті

16.01.2014

День села Межирич з кооперативом «Молоко-Країна»

Кожне містечко чи село має власну історію, традиції, звичаї. Традиційно, на велике православне свято Покрови, святкують день села жителі Межирич. Село Межирич – не лише одне з найбільших і наймальовничіших населених пунктів Лебединського району, воно має складну, багатовікову історію. Засноване в середині XVII ст. українськими козаками, для яких Покрова була  найбільш шанованим святом. 

16.01.2014

Кооператив «Молоко-Країна» - переваги в роботі очевидні!

Створення молочного кооперативу – це не просто можливість постійної реалізації молока, за справедливими умовами, це шанс селян відчути себе справжніми господарями. Український ринок молочних кооперативів ще досить молодий, хвиля їх створення почалася зовсім недавно. 

16.03.2013

Заохочують вступити в молочний кооператив - чи вигідно?

Мешканці села Шевченкове зателефонували на «гарячу лінію» нашого часопису із запитаннями, що їх вкрай цікавлять. Мовляв, заохочують на селі вступити в молочний кооператив, що організовують за сприяння конотопського молокозаводу.  Та чи безпечно укладати угоду з молочним кооперативом - питань щодо вступу виникає безліч!

16.03.2013

«Молоко-Країна»: з селянами і для селян

Під час минулорічного візиту до області міністр агропромислового розвитку України Микола Присяжнюк наголошував на гострій необхідності створення на селі нових кооперативних формувань, завдяки яким сільські жителі одержали б неоціненну допомогу як виробники тваринницької і рослинницької продукції.

16.03.2013

Операція «Кооперація» 

Діти підростали, й Оксана Григораш дедалі частіше задумувалася, де взяти кошти, щоб дати їм вищу освіту. Скільки знайомих, зокрема з її рідного Завалля, що в Кам’янець-Подільському районі на Хмельниччині, подалися за кордон на заробітки, а скільки опустили руки та втратили віру... От якби заробити вдома! Григораші ще молоді, чуються на силі. Новину про створення сільського виробничого кооперативу «Молоко-Кам’янець» приніс чоловік Валентин, водій молоковозу.